Milde en toch intense cacao. Het recept voor deze bijzondere smaak: Neem cacao uit Ghana, die heel harmonieus en evenwichtig smaakt. En voeg een vleugje volle melk toe. En de chocolade is klaar voor liefhebbers van volle melk die iets willen proberen met Lees meer.
Milde en toch intense cacao. Het recept voor deze bijzondere smaak: Neem cacao uit Ghana, die heel harmonieus en evenwichtig smaakt. En voeg een vleugje volle melk toe. En de chocolade is klaar voor liefhebbers van volle melk die iets willen proberen met een hoger cacaogehalte. Dus: ga op milde safari.
Ingrediënten
Donkere melkchocolade. Cacao: minimaal 55%.
Cacaomassa, suiker, cacaoboter, volle MELKpoeder.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100g |
---|---|
Energie | 2483kJ (598kcal) |
Vet | 45 g |
daarvan: | |
- Verzadigd vet | 28 g |
Koolhydraten | 35 g |
daarvan | |
- Suiker | 33 g |
Eiwitten | 8,5g |
Zout | 0,14 g |
Gebruiksaanwijzing
Beschermen tegen hitte en vocht. Koel en droog bewaren.