Menu
EUR

Adventskalenders 2023

Toon:
Toon 1 - 7 van 7
Adventskalenders 2023

luid de kersttijd vroeg in met een adventskalender
Advent, Advent, er brandt een klein lichtje – en net als de kaarsen zijn adventskalenders onlosmakelijk verbonden met de periode vóór Kerstmis. De 24 deuren laten niet alleen de kinderogen oplichten! Of het nu voor haar, voor hem, voor koppels of huisdieren is - de verscheidenheid aan verschillende kerstkalenders en hun verleidelijke inhoud is bijna eindeloos. Maar maak je geen zorgen: wij helpen je de juiste adventskalender voor jou en je dierbaren te vinden!

kerstkalender - waar komt de traditie vandaan?
Net als Kerstmis zelf is de adventstijd met zijn verschillende gebruiken een christelijke traditie. In de loop van de 19e eeuw verschenen de eerste adventskalenders, die doen denken aan de hedendaagse. Destijds dienden ze echter alleen om de dagen tot kerstavond af te tellen - bijvoorbeeld met krijtlijnen of scheurkalenders.

Aan het begin van de 20e eeuw werd het wachten op het Christuskind voor het eerst overbrugd met adventskalenders, waarin achter 24 deurtjes verschillende verrassingen verborgen zaten. De vandaag de dag zo populaire kerstkalender met chocoladevulling bestaat daarentegen pas sinds 1958 - uiterlijk sinds het begin van de 21e eeuw vinden ook thema- en motiefkalenders hun weg naar online en winkels .

adventskalender: wat je te wachten staat in 2023
Inmiddels volgen we met adventskalenders niet meer in de eerste plaats de christelijke waarden en gebruiken – vandaag de dag ligt de nadruk vooral op het verrassen van dierbaren. Natuurlijk zijn de allerkleinsten bijzonder blij als er elke ochtend een nieuw deurtje open kan. Maar wees eens eerlijk: word jij toch net zo blij als je van familie of vrienden een kerstkalender krijgt, die idealiter ook op jou persoonlijk is afgestemd?

Van beauty & verzorging tot eten & drinken tot gereedschap of speelgoed: ook in 2023 zal de keuze uit verschillende adventskalenders vrijwel eindeloos zijn. Om ervoor te zorgen dat u de juiste verrassing voor uw dierbaren kunt vinden, hebben wij een selectie samengesteld van de populairste adventskalenders - laat u inspireren.

adventskalender voor vrouwen
Of het nu gaat om beauty & make-up , wellness & verzorging of klassiek zoet - dit jaar is er ook een grote keuze aan verschillende kerstkalenders voor vrouwen. Ook bijzondere adventskalenders voor vrouwen zijn erg populair - bijvoorbeeld de Balea adventskalender 2023 of de Essence adventskalender 2023. Deze kalenders zitten vol leuke beauty producten voor alle beautyliefhebbers. 

adventskalender voor mannen
Ook al wil niet iedereen het waarschijnlijk toegeven: ook mannen zijn blij met adventskalenders! Gevuld met schoonheidsproducten, bier of gereedschap of heerlijke snacks: je krijgt adventskalenders voor mannen met een grote verscheidenheid aan inhoud!

adventskalender voor kinderen
De verwachting voor de adventskalender en de fonkelende ogen in de ochtend zijn waarschijnlijk bij niemand zo groot als bij kinderen. Afhankelijk van hun leeftijd zijn er verschillende adventskalenders voor kinderen - van zoete verrassingen, speelgoed en puzzels tot knutsel- en schilderplezier

speciaal thema adventskalender
Iedereen heeft verschillende hobby's, voorkeuren en interesses - in het vrijwel eindeloze aanbod van verschillende adventskalenders vindt iedereen wat hij zoekt! Wij hebben een selectie populaire thema-adventskalenders voor u samengesteld:

zijn er adventskalenders voor huisdieren?
Ja, Duitse Voordeel Drogist heeft in 2023 ook adventskalenders voor huisdieren - wij willen de periode vóór Kerstmis immers ook vieren met onze harige vrienden! Vanaf nu is er een kalender voor honden en een adventskalender voor katten met veel lekkers, leuk speelgoed en veel verrassingen. Er worden nog meer kalenders voor jou en je haarbal gepland - laat je verrassen!

welke vegan adventskalenders komen er?
Uiteraard heeft Duitse Voordeel Drogist dit jaar ook vegan adventskalenders! Kijk uit naar de vegan Koro adventskalender met heerlijke snacks. de Naturally PAM adventskalender van Pamela Reif voor fitnessliefhebbers, de erdbär biologische adventskalender van Freche Freunde met 24 fruit- en groenteverrassingen. Ook voor de chocolade liefhebbers hebben wij dit jaar weer een vegan variant: De lindt vegan adventskalender 2023!

Er zijn nu veel adventskalenders voor verschillende levensstijlen. Het gaat niet alleen om het eten: veganistische adventskalenders kunnen bijvoorbeeld ook gevuld worden met passende cosmetica.

adventskalender huishouden & koken
Het hoeft niet altijd schattig of speels te zijn ; ook handige kerstkalenders voor hem of haar zijn populaire cadeaus! Bijvoorbeeld een adventskalender voor het huishouden en koken : met allerlei handige dagelijkse hulpjes, slimme recepten of bijzondere kruiden maak je mannen en vrouwen blij. Denk aan de ankerkraut adventskalender 2023

adventskalender eten & drinken
Het lievelingsbier voor hem, de lievelingswijn voor haar of culinaire hoogstandjes van over de hele wereld die ieder gehemelte flatteren: met een adventskalender met als thema eten en drinken breng je plezier aan je dierbaren. Het hoeft niet altijd ongebruikelijk te zijn: de klassieke chocoladekalender geeft ook 24 keer vreugde.

maak je eigen adventskalender
Als u uw dierbaren een bijzondere, persoonlijke en individuele traktatie wilt geven, kunt u eenvoudig zelf een adventskalender maken . Gevuld met zoete lekkernijen, sieraden, drogisterijartikelen, waardebonnen of liefdevolle berichten - zo wordt het aftellen naar Kerstmis iets heel bijzonders.

Vind de juiste adventskalender bij Duitse Voordeel Drogist
Aan wie je ook cadeautjes wilt geven: bij Duitse Voordeel Drogist vind je voor elk geslacht, elke leeftijd en elke voorkeur de juiste adventskalender. Hiermee geef je 24 prachtige cadeaus op weg naar kerstavond - en geef je dierbaren of jezelf echte vreugde.

Merken
  • Bekijk meer
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »