Menu
EUR

Denkmit

Toon:
Denkmit Denkmit Vaatwaszout speciaal
Denkmit
Denkmit Vaatwaszout speciaal
€4,99 €4,12
 
Denkmit Denkmit Toiletreiniger citroen
Denkmit
Denkmit Toiletreiniger citroen
€2,99 €2,47
 
Denkmit Denkmit Natuurlijke toiletreiniger
Denkmit
Denkmit Natuurlijke toiletreiniger
€3,99 €3,30
 
Denkmit Denkmit Gedestilleerd Water 5 l
Denkmit
Denkmit Gedestilleerd Water 5 l
€6,99 €5,78
 
Denkmit Denkmit Toiletsteen citroen frisheid
Denkmit
Denkmit Toiletsteen citroen frisheid
€1,59 €1,31
 
Denkmit Denkmit Luchtverfrisser Rose&Jasmin
Denkmit
Denkmit Luchtverfrisser Rose&Jasmin
€3,99 €3,30
 
Denkmit Denkmit Allesreiniger veermoment
Denkmit
Denkmit Allesreiniger veermoment
€3,49 €2,88
 
Denkmit Denkmit Wasmiddel Poeder Aloë Vera
Denkmit
Denkmit Wasmiddel Poeder Aloë Vera
€4,99 €4,12
 
Denkmit Denkmit Afwasmiddel Citroenfris 1L
Denkmit
Denkmit Afwasmiddel Citroenfris 1L
€2,49 €2,06
 
Denkmit Denkmit Ultra-afwasmiddel
Denkmit
Denkmit Ultra-afwasmiddel
€2,39 €1,98
 
Denkmit Denkmit Toiletreinigingsschuim Citroen
Denkmit
Denkmit Toiletreinigingsschuim Citroen
€3,49 €2,88
 
Denkmit Denkmit Volwasmiddel Cubes
Denkmit
Denkmit Volwasmiddel Cubes
€6,69 €5,53
 
Denkmit Denkmit Galzeep Met Zachte Borstel
Denkmit
Denkmit Galzeep Met Zachte Borstel
€2,49 €2,06
 
Denkmit Denkmit Kleur Wasmiddel Poeder
Denkmit
Denkmit Kleur Wasmiddel Poeder
€6,99 €5,78
 
Toon 1 - 24 van 153
Denkmit

Ontdek Denkmit bij Duitse Voordeel Drogist Koop voordelig

30 jaar Denkmit. 30 jaar puur genieten.

Oase van welzijn, retraite, familienest - ons huis is veel meer dan alleen vier muren. Waar veel leven is, zijn kleine helpers nodig die vlekken en vuil moeiteloos laten verdwijnen en zorgen voor puur genieten. Denkmit biedt netheid en betrouwbaarheid voor het hele huis - en dat al 30 jaar. Onze producten helpen je om de keuken, slaapkamer of badkamer schoon en gezellig te maken. Van reinigingsmiddelen tot kamergeuren, wij bieden u oplossingen voor verschillende behoeften. Zo is de Denkmit Ultra Sensitive range speciaal ontwikkeld voor de eisen van de gevoelige huid en met Denkmit nature maak je je huis duurzaam schoon.

Denkmit: reinheid met hersens

Of het nu gaat om het verwijderen van hardnekkige vlekken uit het wasgoed, het verwijderen van strepen van het verder edele parket of het weer laten glanzen van verkalkt beslag. Hoe doe je het allemaal? Met Denkmit! Wij helpen u schoon te maken - of het nu uw keuken, badkamer of een andere kamer in uw vier muren is. Trouwens: sommige reinigingsmiddelen en reinigingsmiddelen zijn al getest door Stiftung Warentest en Ökotest. Hoe de Denkmit-producten presteerden en welke dat zijn, vertellen we u hier in detail.

Thuis, schoon huis

Er is bijna niets beter dan een schoon en goed onderhouden huis. Om ervoor te zorgen dat dat zo blijft, ondersteunen onze reinigingsmiddelen en wasmiddelen u op verschillende manieren. Ze bevatten zeer effectieve formules die vuil, kalkaanslag en vele andere vlekken op het lichaam verwijderen. We bieden ook slimme oplossingen, zoals onze vochtige vloerdoeken, als je niet zoveel tijd hebt om schoon te maken.

Denkmit Ultra Sensitive

Als je een gevoelige huid of allergieën hebt, raden we onze Ultra Sensitive-serie aan. De producten, zoals wasmiddelen, wasverzachters of afwasmiddelen, worden afgestemd op uw specifieke wensen. Ze bevatten geen parfum, kleurstoffen of bewaarmiddelen. De producten zijn ontwikkeld in samenwerking met de Duitse Allergie- en Astmavereniging (DAAB) en hebben het bijbehorende logo gekregen. Daarom zijn alle producten van de Ultra Sensitive-serie bijzonder huidvriendelijk en ideaal voor gezinnen, kinderen en mensen met allergieën en huidproblemen.

Duurzaamheid bij Denkmit

We letten niet alleen op uw persoonlijke wensen, we zorgen er ook voor dat onze producten duurzaam zijn. Daarom is een groot deel van ons assortiment voorzien van het logo “Charter Duurzaam Wassen en Schoonmaken” en het dm-duurzaamheidsklaverblad.

Denkmit natuurproducten dragen de Blauwe Engel

De Blauwe Engel onderscheidt producten die bijzonder milieuvriendelijk zijn. De perfecte partner voor Denkmit nature: van zware wasmiddelen tot vaatwassers tot toiletgels - het Denkmit nature-assortiment heeft ecologische reinigingsproducten voor alle mogelijke behoeften, op basis van hernieuwbare grondstoffen. Vijf producten dragen het Blue Angel-ecolabel, waarvan vier de enige producten in hun productgroep.

De criteria

De Blauwe Engel is een door de Duitse staat gesponsord milieulabel. Om de prijs te ontvangen, moeten producten aan bepaalde criteria voldoen. Het Federaal Milieuagentschap definieert ze samen met experts en vertegenwoordigers van milieu-, industrie-, handels- en consumentenorganisaties. Voor elke productgroep gelden andere criteria. Voor de was- en reinigingsmiddelen van Denkmit nature geldt:

  • De fabrikant moet stoffen vermijden die schadelijk zijn voor het milieu en de gezondheid. Geuren of conserveringsmiddelen, die allergieën kunnen veroorzaken, moeten buiten worden bewaard.
  • De oppervlakteactieve stoffen in de producten moeten bij voorkeur gemaakt zijn van hernieuwbare grondstoffen en gemakkelijk biologisch afbreekbaar zijn. Zo beschermen ze het water.
  • De producenten van de grondstoffen moeten de duurzame teelt van hernieuwbare grondstoffen bevorderen.
  • De verpakking mag slechts een beperkte hoeveelheid afval opleveren.
    Getest door Stiftung Warentest & kotest. In de loop der jaren zijn de producten van het merk beoordeeld door Stiftung Warentest (StiWa) en ÖKO-Test. Hoe herken je geteste producten? Ze krijgen elk het testlabel.

Denkmit & Bitrex

Smaakt dit goed? Kinderen ontdekken hun omgeving met al hun zintuigen. Er wordt snel iets in de mond gestopt. Om uw kroost beter te beschermen, voegen wij bij Denkmit, indien technisch mogelijk, de bitterstof Bitrex toe en maken zo onze reinigingsmiddelen oneetbaar.

Klein bedrag, groot effect

Een theelepel Bitrex is voldoende om de hoeveelheid water in een zwembad ondrinkbaar te maken. Bovendien is het bittermiddel kleur- en geurloos - en daarom de perfecte toevoeging voor onze huishoud- en schoonmaakproducten.

Mama, het smaakt niet lekker!

Want Bitrex heeft een belangrijke taak: als de kleintjes per ongeluk of uit nieuwsgierigheid een schoonmaakmiddel proberen, zorgt de extreem bittere smaak ervoor dat ze het product meestal meteen weer uitspugen. Nog een effect: het ontmoedigt in eerste instantie het nageslacht om weer naar de fles wasmiddel te grijpen.

Het sterke schoonmaakpersoneel blijft

Het Bitrex-effect is in talloze tests bewezen, waardoor het Bitrex-logo een erkend symbool is voor meer veiligheid. Het additief heeft geen effect op de was- en reinigingsprestaties van de reinigingsmiddelen. U ontvangt onze kindveilige producten in de gebruikelijke hoge dm-kwaliteit.

Huishoudelijke tips en eerste hulp

Ondanks alle voorzorgsmaatregelen komen vergiftigingen bij kinderen toch voor. Vergiftiging door huishoudelijke producten komt op de tweede plaats, net na medicatie. Zo voorkom je het: Berg schoonmaakspullen zo op dat kinderen er niet bij kunnen. Een plaats bovenaan op een plank of in een goed afgesloten kast is aan te raden.
Indien een was- of reinigingsmiddel door Denkmit is verbruikt, is een juiste actie vereist. Belangrijk: Blijf kalm en bel het antigifcentrum, de huisarts of de spoedeisende hulp. Als u per ongeluk een Denkmit-product binnenkrijgt, zal het Freiburg Antigifcentrum u hiervan op de hoogte stellen.

 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »