Menu
EUR

RAMMSTEIN

Toon:
Toon 1 - 16 van 16
RAMMSTEIN

 

Rammstein-parfum: Spectaculaire unisex-geuren die vuurwerk op de huid doen ontbranden!

Verbrand hout, metaal en de geur van cocaïne - elk Rammstein-parfum draagt ​​de onmiskenbare signatuur van de internationaal bekende band en wordt gekenmerkt door zelfverzekerde geurakkoorden met slim uitgebalanceerde hoeken en randen. Hun unisex-geuren doen denken aan de spectaculaire podiumshows met pyrotechnische elementen en de sfeer van hun polariserende liedjes. Het minimalistische ton-sur-ton design van de subtiele flacons met heldere lijnen staat in een spannend contrast met de vurige geuren. Hun hoge nichekwaliteit maakt ze zo speciaal en onderscheidt ze van de meeste parfumlijnen van beroemde sterren. Elke spray dompelt de drager onder in een adem van wild zelfvertrouwen en rookkracht. Ben je op zoek naar Rammstein parfum? Bekijk ons assortiment op DuitseVoordeelDrogist.nl !

De band Rammstein en de geur

Toen de vraag rees "hoe kan een geur van het merk Rammstein eigenlijk ruiken", werd het snel duidelijk - zeker niet op de manier waarop de marketingafdeling van een geurbedrijf het zou implementeren, rekening houdend met trends en de marktsitua

tie. Rammstein marcheerde altijd uitsluitend volgens hun eigen ritme en stak niet alleen met een brede grijns de regels van de muziekindustrie in brand - maar alles wat ze ooit aanraakten, meteen - en met succes. Dus om zoveel te anticiperen: RAMMSTEIN als parfum is - analoog aan het totale kunstwerk - 100% Rammstein, spectaculair en in de ware zin van het woord: "Rammstein-esque". Enkele geuren, zoals de geur van pure heroïne en cocaïne die openen in de topnoot, ontmoeten een staccato van krachtige tonen zoals benzine en patchouli in het hart, om af te ronden met verbrand hout, leer en de geur van vuur in de onderbouw. Een parfum voor alle mannen en vrouwen die van het buitengewone houden.

Rammstein KOKAIN - verslavend.

Als de muziek van Rammstein de soundtrack is voor de bouw van monumentale gebouwen in de woestijn, dan moet er ergens een imposant gebouw zijn waar 25 jaar aan gewerkt is - want de 6 Oost-Berlijners zijn net zo lang bezig hun grond te bewerken.
Met een verkoop van beeld en geluid in het bovenste 7-cijferige bereik, als headliners op grote festivals over de hele wereld, uitverkochte stadiontours tot aan Madison Square Garden New York, is deze groep naar de top van de gigantische rockmuziekpiramide geklommen.
Ze danken hun status als de ongeëvenaarde liveband aan hun unieke artisticiteit (en kunst is hier het toverwoord) - dramatisch, episch in proportie en prikkelend voor alle zintuigen; een donker en spectaculair verhaal doorspekt met controverse, een toneelvoorstelling om niet te imiteren en de alles doordringende geur van benzine. De 6 muzikanten zien elke stap van hun werk als onderdeel van een samenhangend, vooruitstrevend kunstwerk.

 

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »