De glutenvrije groentebrokken van erwten en tuinbonen van Davert zijn een uitstekend veganistisch vleesalternatief voor gyrosgerechten en allerlei soorten vleeswaren. Dankzij hun grove structuur nemen de eiwitrijke groentebrokken kruiden en marinades zeer Lees meer.
De glutenvrije groentebrokken van erwten en tuinbonen van Davert zijn een uitstekend veganistisch vleesalternatief voor gyrosgerechten en allerlei soorten vleeswaren. Dankzij hun grove structuur nemen de eiwitrijke groentebrokken kruiden en marinades zeer goed op en zijn daardoor veelzijdig in creatief koken.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Schnitzel gemaakt van erwten- en tuinboneneiwitconcentraat
INGREDIËNTEN: Getextureerd erwteneiwit* (erwteneiwitconcentraat* 80%, tuinboneneiwitconcentraat* 19%, zout).*van gecontroleerde biologische productie
Let op de informatie over allergenen.
Gebruiksaanwijzing
1. Giet 4 maal de hoeveelheid kokend water over de groentestukjes. 2. Laat het 10 minuten trekken. 3. Laat kort uitlekken en bak afhankelijk van het recept. Goed koken voordat je gaat eten.
Belangrijke informatie
ÖKO-keuringsinstantie: DE-ÖKO-001
Allergenen
Kan sporen van noten en notenderivaten bevatten. (Kan amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten etc. bevatten)
Kan sporen bevatten van sesamzaad en sesamzaadproducten
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g* |
Energie | 334 kcal / 1.405 kJ |
Vetten | 4,6 g |
Verzadigde vetzuren | 0,8 g |
Koolhydraten | 12 g |
Suikers | 2,6 g |
Vezels | 18 g |
Eiwitten | 53 g |
Zout | 1,3 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.