Menu
EUR
dmBio Glutenvrije Bakmix Chocoladetaart 380 g
€4,19 Incl. btw
Toevoegen aan winkelwagen
dmBio Glutenvrije Bakmix Chocoladetaart 380 g
Dmbio

dmBio Glutenvrije Bakmix Chocoladetaart 380 g

€4,19 Incl. btw
Op voorraad

De glutenvrije dmBio chocoladetaart is snel en eenvoudig te bereiden. De sappige, luchtige consistentie laat het hart van taartliefhebbers sneller kloppen. Fijne stukjes pure chocolade zorgen voor een extra chocoladesmaak. Lees meer.

  • Exclusieve producten!
  • Wij verzenden binnen heel Europa!
  • Groot assortiment!
  • Lekker goedkoop!

Productomschrijving

dmBio Backmischung Schokokuchen, Glutenfrei 380 g

De glutenvrije dmBio chocoladetaart is snel en eenvoudig te bereiden. De sappige, lichte consistentie laat de harten van taartliefhebbers sneller kloppen. Fijne stukjes pure chocolade zorgen voor een extra chocoladesmaak.

  • Perfect voor beginners in het bakken
  • Sappige, losse consistentie
  • Met fijne stukjes pure chocolade
  • Lactosevrij, glutenvrij en veganistisch

Ingrediënten
Exacte productnaam: Biologische chocoladecake bakmix Ingrediënten: ruwe rietsuiker*, 22% rijstmeel*, maïszetmeel*, 11% pure chocoladechocolade*1 (cacaomassa*, suiker*, cacaoboter*), 7% cacao*, kokosmeel*, rijsmiddel: natrium bicarbonaat; Psylliumschillen*, zuurteregelaar: kaliumtartraat; Zout, emulgator: lecithine*; Verdikkingsmiddel: guargom*. 1Cacao: minimaal 53% *van biologische landbouw Let op de informatie over allergenen.

Gebruiksaanwijzing
200 ml plat water, 100 ml dmBio zonnebloemolie, 1 bakvorm (20 cm) en een handmixer met garde; optioneel: 1 pakje chocoladeglazuur. 1. Verwarm de oven voor op 180° hetelucht of boven-/onderwarmte en vet een bakvorm van 20 cm in. 2. Giet het bakmengsel met water en olie in een mengkom. Meng met een handmixer met garde kort op de laagste stand tot een homogeen, romig mengsel ontstaat. 3. Giet het deeg in de bakvorm en strijk het een beetje glad. 4.Bak de chocoladetaart op de middelste plank gedurende ca. 50 - 55 minuten op 180°C heteluchtoven of ca. 60 - 65 minuten op 180°C boven-/onderwarmte. 5.Laat de cake 15 minuten in de vorm rusten. Haal het vervolgens uit de vorm en laat het volledig afkoelen op een rooster (minimaal 4 uur).

Allergenen
Kan sporen bevatten van cashewnoten en cashewnotenproducten Kan sporen van lupine en lupinederivaten bevatten Kan sporen van amandelen en amandelproducten bevatten Kan sporen van mosterd en mosterdderivaten bevatten Kan sporen bevatten van sesamzaad en sesamzaadproducten Kan sporen bevatten van sojabonen en sojaderivaten Kan sporen bevatten van walnoten en walnootproducten

Bewaaradvies
Beschermd tegen hitte en op een droge plaats bewaren.


Gemiddelde voedingswaarden per 100 g
Energie 390 kcal / 1.647 kJ
Vetten 6,1 g
Verzadigde vetzuren 3,6 g
Koolhydraten 76 g
Suikers 39 g
Vezels 5,2 g
Eiwitten 4,8 g
Zout 1,1 g

Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren. De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.

dmBio

Staat jouw favoriete product er niet tussen?
Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met [email protected]

Gerelateerde producten

Staat jouw favoriete product er niet tussen?
Of heb je een andere vraag? Neem dan contact met [email protected]

Recent bekeken

Specificaties

0/5
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
0 beoordelingen
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

0
Vergelijk
Start vergelijking

Beoordeel Dmbio dmBio Glutenvrije Bakmix Chocoladetaart 380 g

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »