Onze dmBio Fusilli kikkererwten worden in een Italiaans familiebedrijf met zorg gemaakt van 100% Italiaans kikkererwtenmeel. Onze veganistische en glutenvrije fusilli zijn van nature rijk aan eiwitten en zijn binnen enkele minuten klaar. Ze zijn een ideaa Lees meer.
Onze dmBio Fusilli kikkererwten worden in een Italiaans familiebedrijf met zorg gemaakt van 100% Italiaans kikkererwtenmeel. Onze veganistische en glutenvrije fusilli zijn van nature rijk aan eiwitten en zijn binnen enkele minuten klaar. Ze zijn een ideaal alternatief voor conventionele pasta en kunnen perfect gecombineerd worden met onze dmBio pastasauzen of pesto’s.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische pasta gemaakt van kikkererwten
Ingrediënten: 100% gemalen kikkererwten*. *van biologische landbouw
Bewaaradvies
Op een koele en droge plaats bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 357 kcal / 1.504 kJ |
Vetten | 5,5 g |
Verzadigde vetzuren | 0,8 g |
Koolhydraten | 51 g |
Suikers | 2,5 g |
Vezels | 9,5 g |
Eiwitten | 22 g |
Zout | 0,01 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.