Onze dmBio tofu-amandelnoot overtuigt door zijn fijne, aromatische smaak en kan veelzijdig in de keuken worden gebruikt. Of het nu krokant gebakken wordt bij groentegerechten, curries en knapperige salades of in dunne plakjes gesneden, het is een genot al Lees meer.
Onze dmBio Tofu Amandelnoot overtuigt door zijn fijne, aromatische smaak en kan veelzijdig in de keuken worden gebruikt. Of het nu krokant gebakken wordt bij groentegerechten, curries en knapperige salades of in dunne plakjes gesneden, het is een genot als hartige broodbeleg.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische tofu met amandelen en hazelnoten
Ingrediënten: Water, 20% SOJABONEN*, 3% geroosterde AMANDELEN*, 2% geroosterde HAZELNOTEN*, sojasaus* (water, SOJABONEN*, zout), zout, tijm*, rozemarijn*, basilicum*, marjolein*, bonenkruid*, oregano*, paprikapoeder*, stollingsmiddel calciumsulfaat, beukenhoutrook. *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Bevat hazelnoot en hazelnootproducten
Bevat amandelen en amandelproducten
Bevat sojabonen en sojabonenderivaten
Bewaaradvies
Stabiel indien ongeopend en niet gekoeld. Na opening bewaren bij +2 tot +6°C en binnen 2 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 166 kcal / 691 kJ |
Vetten | 11 g |
Verzadigde vetzuren | 1,6 g |
Koolhydraten | 0,9 g |
Suikers | 0,7 g |
Vezels | 2,1 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 0,9 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.