Voor onze dmBio tomatenketchup gebruiken wij aromatische tomatenpuree gemaakt van zongerijpte Italiaanse tomaten. Afgerond met fijne kruiden, krijgt het zijn intens fruitige smaak. Ideaal als dip voor stevige gerechten en voor het verfijnen van soepen en Lees meer.
Voor onze dmBio tomatenketchup gebruiken wij aromatische tomatenpuree, gemaakt van zongerijpte Italiaanse tomaten. Afgerond met fijne kruiden, krijgt het zijn intense, fruitige smaak. Ideaal als dip voor hartige gerechten en om soepen en sauzen te verfijnen.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische tomatenketchup
Ingrediënten: 38% tomatenpuree*, water, appelsap*, appelciderazijn*, zeezout, maïszetmeel*, paprika*, ui*, knoflook*, nootmuskaat*, gember*, kruidnagel*, zwarte peper*, kaneel*
Bewaaradvies
Na opening in de koelkast bewaren en binnen 30 dagen gebruiken.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 78 kcal / 328 kJ |
Vetten | 0,4 g |
Verzadigde vetzuren | 0,1 g |
Koolhydraten | 16 g |
Suikers | 12 g |
Vezels | 1,5 g |
Eiwitten | 2,2 g |
Zout | 1,4 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.