Onze dmBio volkoren farfalle wordt zorgvuldig in Italië gemaakt van 100% Italiaans volkoren durumtarwegriesmeel op traditionele wijze. Alle componenten van de graanlagen zitten nog steeds in onze volkoren farfalle. Het pastadeeg wordt door traditionele br Lees meer.
Onze dmBio volkoren farfalle wordt zorgvuldig in Italië gemaakt van 100% Italiaans volkoren durumtarwegriesmeel op traditionele wijze. Alle componenten van de graanlagen zitten nog steeds in onze volkoren Farfalle. Het pastadeeg wordt door traditionele bronzen mallen geperst. Hierdoor krijgt de pasta een ruwer oppervlak waardoor sauzen bijzonder goed worden opgenomen. Onze volkoren farfalle zijn ideaal voor ovenschotels of pastasalades. Ze zijn vooral lekker met onze fijne dmBio pastasauzen of pesto’s.
Ingrediënten
Exacte productnaam:
Biologische pasta gemaakt van volkoren harde tarwegriesmeel
Ingrediënten: VOLKOREN DURUM TARWE SELUTION* *van biologische landbouw
Let op de informatie over allergenen.
Als er meerdere landen van herkomst worden vermeld, zijn de grondstoffen voor dit product afhankelijk van de beschikbaarheid afkomstig uit een van deze landen.
Allergenen
Bevat granen die gluten bevatten en graanproducten die gluten bevatten
Kan sporen van mosterd en mosterdderivaten bevatten
Kan sporen bevatten van sojabonen en sojaderivaten
Bewaaradvies
droog en buiten de hitte bewaren
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 345 kcal / 1.446 kJ |
Vetten | 1,7 g |
Verzadigde vetzuren | 0,3 g |
Koolhydraten | 67 g |
Suikers | 3 g |
Vezels | 6,8 g |
Eiwitten | 12 g |
Zout | 0,03 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.