Onze dmBio-spaghetti wordt zorgvuldig in Italië gemaakt van 100% Italiaans durumtarwegriesmeel op traditionele wijze. Het griesmeel wordt deels gemal...Meer
Onze dmBio-spaghetti wordt zorgvuldig in Italië gemaakt van 100% Ital...
Onze dmBio Spirelli worden zorgvuldig in Italië gemaakt van 100% Italiaans durumtarwegriesmeel op traditionele wijze. Het griesmeel wordt gedeeltelij...Meer
Onze dmBio Spirelli worden zorgvuldig in Italië gemaakt van 100% Ital...
Voor de dmBio havervlokken Feinblatt wordt het volkoren graan met zijn ingrediënten zachtjes gestoomd en vervolgens tot fijne vlokken gerold. De have...Meer
Voor de dmBio havervlokken Feinblatt wordt het volkoren graan met zijn...
Voor onze dmBio havervlokken Feinblatt 1 kg wordt de hele korrel met zijn ingrediënten zachtjes gestoomd en vervolgens tot fijne vlokken gerold. De h...Meer
Voor onze dmBio havervlokken Feinblatt 1 kg wordt de hele korrel met z...
Voor de dmBio Fijne Bladspeltvlokken worden de volkoren en de ingrediënten zachtjes gestoomd en vervolgens tot fijne vlokken gerold. De spelt is afko...Meer
Met dmBio gepofte quinoa eet je zoals de inheemsen van Zuid-Amerika. Ze kennen quinoa al lang als Inca-rijst. Probeer gepofte quinoa met zijn licht no...Meer
Met dmBio gepofte quinoa eet je zoals de inheemsen van Zuid-Amerika. Z...
Als Incagraan is de dmBio gepofte amarant lange tijd een geheime tip geweest onder de inwoners van Zuid-Amerika en wordt hij beschouwd als een van de ...Meer
Als Incagraan is de dmBio gepofte amarant lange tijd een geheime tip g...
Voor onze dmBio speltpenne gebruiken wij spelt uit Naturland-goedgekeurde teelt in Duitsland. Hierdoor krijgen ze hun fijne, nootachtige smaak. Onze s...Meer
Voor onze dmBio speltpenne gebruiken wij spelt uit Naturland-goedgekeu...
Voor onze dmBio Spelt Spirelli gebruiken wij spelt uit Naturland-goedgekeurde teelt in Duitsland. Hierdoor krijgen ze hun fijne, nootachtige smaak. On...Meer
Voor onze dmBio Spelt Spirelli gebruiken wij spelt uit Naturland-goedg...
De gepofte dmBio spelt is een knapperige en met honing gezoete lekkernij. Gepofte spelt smaakt heerlijk in muesli, met melk of yoghurt met vers fruit....Meer
De gepofte dmBio spelt is een knapperige en met honing gezoete lekkern...
Voeg melk toe aan de gewenste hoeveelheid Birchermüsli tot de vlokken bedekt zijn en roer. Als je haast hebt, laat het mengsel dan minimaal 10 minute...Meer
Voeg melk toe aan de gewenste hoeveelheid Birchermüsli tot de vlokken...
Met volkorenkorrels, zaden en gepofte amarant is onze dmBio basismuesli de ideale basis voor een heerlijke mueslitraktatie. Verfijn de basismuesli naa...Meer
Met volkorenkorrels, zaden en gepofte amarant is onze dmBio basismuesl...
Voor onze dmBio speltspaghetti gebruiken wij Duitse spelt uit Naturland-gecertificeerde teelt. Hierdoor krijgen ze hun fijne, nootachtige smaak. Onze ...Meer
Voor onze dmBio speltspaghetti gebruiken wij Duitse spelt uit Naturlan...
Voor onze dmBio speltvolkorenkrullen gebruiken wij 100% Naturland-gecertificeerde spelt uit Duitsland. Hierdoor krijgen ze hun fijne, nootachtige smaa...Meer
Voor onze dmBio speltvolkorenkrullen gebruiken wij 100% Naturland-gece...
Onze dmBio chocolademuesli smaakt lekker als chocolade. Het mengsel van haver- en tarwevlokken, fijne stukjes melkchocolade met een vleugje Bourbonvan...Meer
Onze dmBio chocolademuesli smaakt lekker als chocolade. Het mengsel va...
Voor de dmBio naturel tomatenstukjes worden uitsluitend zonovergoten en vers geoogste tomaten uit Italië gebruikt. Zo ontstaat de intens fruitige sma...Meer
Voor de dmBio naturel tomatenstukjes worden uitsluitend zonovergoten e...
Voor ons dmBio volkoren speltmeel wordt de hele korrel gemalen zodat alle graanbestanddelen behouden blijven. Door de sterke volkorensmaak is ons dmBi...Meer
Voor ons dmBio volkoren speltmeel wordt de hele korrel gemalen zodat a...
Voor ons dmBio tomatensap gebruiken wij zongerijpte tomaten uit Italië. Deze worden direct geperst, behoedzaam verwerkt en verfijnd met een snufje ze...Meer
Pure groenten: Voor het dmBio zuurkoolsap in Demeter-kwaliteit wordt gebruik gemaakt van pittige zuurkool - melkzuur gefermenteerd uit knapperige, ver...Meer
Pure groenten: Voor het dmBio zuurkoolsap in Demeter-kwaliteit wordt g...
Ons dmBio groentesap is een harmonieuze samenstelling van zorgvuldig geselecteerde groenten. Deze worden direct geperst, gedeeltelijk gefermenteerd me...Meer
Ons dmBio groentesap is een harmonieuze samenstelling van zorgvuldig g...
Het dmBio tarwemeel type 1050 heeft een eigen smaak met een licht nootachtig aroma. Ideaal voor hartige delicatessen zoals pizza of gemengd brood. De ...Meer
Het dmBio tarwemeel type 1050 heeft een eigen smaak met een licht noot...
Het dmBio volkorentarwemeel is bijzonder geschikt voor het bakken van stevige, gezonde broden, zoute en zoete gebakjes. Bij volkorenmeel wordt het hel...Meer
Het dmBio volkorentarwemeel is bijzonder geschikt voor het bakken van ...