Kölln biologische speltvlokken zijn gemaakt van 100% volkoren spelt en bevatten daarom ook de hoogwaardige graankiemen en de waardevolle buitenlagen. Ze bevatten veel vezels en bevatten plantaardige eiwitten. Lees meer.
Kölln biologische speltvlokken zijn gemaakt van 100% volkoren spelt en bevatten daarom ook de hoogwaardige graankiemen en de waardevolle buitenlagen. Ze bevatten veel vezels en bevatten plantaardige eiwitten.
Ze zijn een echte allrounder in de keuken - ze smaken heerlijk in muesli en pap, maar ook in drankjes en snacks. Ze zijn ook een veelzijdig ingrediënt voor koken en bakken.
Spelt of spelt is een graansoort uit het tarwegeslacht en nauw verwant aan de huidige zachte tarwe. Omdat spelt een oude variëteit is, wordt het ook wel oergraan of oergraan genoemd. Spelt is in tegenstelling tot tarwe minder veeleisend, stabieler en weerbestendiger en wordt in Duitsland vooral in het zuiden verbouwd.
Spelt is een gepelde graansoort, de speltkorrel zit stevig vast aan de doppen en moet voor verdere verwerking van de doppen worden ontdaan. Daarna worden er meel of volkorenvlokken van gemaakt.
Ingrediënten
Volkoren spelt*
*Spelt is een tarwesoort.
100% volkoren granen uit de biologische landbouw.
DE–ÖKO-001
Duitse landbouw
Gemiddelde Voedingswaarden | per 100g |
Energie | 1.462 kJ /346 kcal |
Vetten | 2,5 g |
Waarvan Verzadigd | 0,2 g |
Koolhydraten | 63 g |
Suikers | 1,7 g |
Vezels | 8,2 g |
Eiwitten | 14 g |
Zout | 0 g |
Gebruiksaanwijzing
Bewaar uw Kölln speltvlokken droog en beschermd tegen hitte.
Informatie over de houdbaarheid vindt u op het product.
Gelieve de lege zak bij het oud papier te doen.
Dank u voor uw bijdrage aan de bescherming van het milieu!