De MOGLi biologische amandelreep bestaat uit geroosterde amandelen en knapperige rijstcrispies, subtiel gezoet met agave en rijstsiroop, tussen delicate wafels. Lees meer.
De MOGLi biologische amandelreep bestaat uit geroosterde amandelen en knapperige rijstcrispies, subtiel gezoet met agave en rijstsiroop, tussen delicate wafels.
Ingrediënten
Exacte productnaam: Biologische amandelrepen Ingrediënten: AMANDELEN* geroosterd 33%, appelsapconcentraat*, agavesiroop* 12%, rijstsiroop* 9%, volkoren rijstkrokantjes* 8%, bananen* gedroogd, kokosmeel*, palmvet*, wafeltje* 2% ( aardappelzetmeel*, zonnebloemolie*) *van biologische teelt Let op de informatie over allergenen.
Gebruiksaanwijzing
Laat het eten niet onbeheerd of liggend achter. Verstikkingsgevaar voor kinderen.
Belangrijke informatie
ÖKO-keuringsinstantie: DE-ÖKO-003
Allergenen
Bevat amandelen en amandelproducten Kan sporen bevatten van glutenbevattende granen en glutenbevattende graanproducten Kan sporen van melk en melkderivaten bevatten Kan sporen van noten en notenderivaten bevatten. (Kan amandelen, hazelnoten, walnoten, cashewnoten etc. bevatten) Kan sporen bevatten van sesamzaad en sesamzaadproducten Kan sporen van sojabonen en sojaderivaten bevatten
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 475 kcal / 1.985 kJ |
Vetten | 25 g |
Verzadigde vetzuren | 5,2 g |
Koolhydraten | 49 g |
Suikers | 33 g |
Vezels | 7,6 g |
Eiwitten | 9,9 g |
Zout | 0,13 g |
Informatie over de duurzaamheid van het product
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren. De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.