Handgemaakt in Italië en bestaande uit de beste biologische ingrediënten, zoals: B. extra vierge olijfolie, de biologische Genovese pesto met pijnboompitten van PPURA maakt indruk met zijn volle smaak. Het bevat geen smaakstoffen of toevoegingen en is ide Lees meer.
Handgemaakt in Italië en bestaande uit de beste biologische ingrediënten, zoals: B. extra vierge olijfolie, de biologische Genovese pesto met pijnboompitten van PPURA maakt indruk met zijn volle smaak. Het bevat geen smaakstoffen of toevoegingen en is ideaal voor pasta en brood.
Ingrediënten 
Exacte productnaam:
BIOLOGISCHE Pesto Genovese
Ingrediënten: Basilicum (52%)*, extra vergine olijfolie*, ITAL. HARDE KAAS (PECORINO*, PARMIGIANO-REGGIANO D.O.P.*), citroensap*, PIJNBOOMNOTEN (4%)*, knoflook*, zeezout en heel veel liefde. *allemaal biologisch geteeld
Let op de informatie over allergenen.
Belangrijke informatie 
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Allergenen 
Bevat pijnboompitten en pijnboompittenderivaten
Bewaaradvies 
Na opening gekoeld bewaren en binnen 3 dagen gebruiken.
| Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g | 
| Energie | 349 kcal / 1.460 kJ | 
| Vetten | 36 g | 
| Verzadigde vetzuren | 6,1 g | 
| Koolhydraten | 0,9 g | 
| Suikers | 0,5 g | 
| Vezels | 2,4 g | 
| Eiwitten | 4,4 g | 
| Zout | 2 g | 
Informatie over de duurzaamheid van het product 
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.
