 
 
      De biologische Sugo Paprika van PPURA met gele paprika en amandelen is handgemaakt in Italië en bevat de beste biologische ingrediënten, zoals: B. 70% Italiaanse tomatenpulp. De saus bevat geen toegevoegde suiker* of zoetstoffen. Voor een tomatensaus zoal Lees meer.
De biologische Sugo Paprika van PPURA met gele paprika en amandelen is handgemaakt in Italië en bevat de beste biologische ingrediënten, zoals: B. 70% Italiaanse tomatenpulp. De saus bevat geen toegevoegde suiker* of zoetstoffen. Voor een tomatensaus zoals die hoort te zijn. *Ingrediënten bevatten van nature suiker.
Ingrediënten 
Exacte productnaam:
BIOLOGISCHE Sugo-pepers
Ingrediënten: Italiaanse tomaten (74%)*, wortels* gele paprika (6%)*, amandelen (3%)*, uien*, extra vergine olijfolie*, citroensap*, zeezout en heel veel liefde. *allemaal van biologische oorsprong.
Belangrijke informatie 
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Bewaaradvies 
Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen gebruiken.
| Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g | 
| Energie | 55 kcal / 231 kJ | 
| Vetten | 2,2 g | 
| Verzadigde vetzuren | 0,3 g | 
| Koolhydraten | 5,8 g | 
| Suikers | 1,8 g | 
| Vezels | 3,5 g | 
| Eiwitten | 1,2 g | 
| Zout | 1 g | 
Informatie over de duurzaamheid van het product 
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren.
De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.
