 
 
      De biologische Sugo Mascarpone van PPURA met Italiaanse mascarpone en tomaten wordt handgemaakt in Italië en bevat de beste biologische ingrediënten, zoals: B. 70% Italiaanse tomatenpulp. De saus bevat geen toegevoegde suikers* of zoetstoffen. Voor een to Lees meer.
De biologische Sugo Mascarpone van PPURA met Italiaanse mascarpone en tomaten wordt handgemaakt in Italië en bevat de beste biologische ingrediënten, zoals: B. 70% Italiaanse tomatenpulp. De saus bevat geen toegevoegde suikers* of zoetstoffen. Voor een tomatensaus zoals die hoort te zijn. *Ingrediënten bevatten van nature suiker.
Ingrediënten 
Exacte productnaam: BIOLOGISCHE Sugo Mascarpone Ingrediënten: Italiaanse tomaten (79%)*, wortelen* originele Italiaanse mascarpone (6%)*, extra vergine olijfolie (4%)*, citroensap*, zeezout en heel veel liefde. *allemaal van biologische oorsprong.
Belangrijke informatie 
ECO-controleorgaan: IT-BIO-006
Bewaaradvies 
Na opening gekoeld bewaren en binnen 2 dagen gebruiken.
| Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g | 
| Energie | 70 kcal / 292 kJ | 
| Vetten | 4,2 g | 
| Verzadigde vetzuren | 1,6 g | 
| Koolhydraten | 5,3 g | 
| Suikers | 5,2 g | 
| Vezels | 2 g | 
| Eiwitten | 1,6 g | 
| Zout | 1,1 g | 
Informatie over de duurzaamheid van het product 
Dit product heeft een milieu- of duurzaamheidscertificering of -zegel. Met deze informatie over duurzaamheid willen wij het voor u makkelijker maken om (milieu)bewuster te consumeren. De certificeringen/zegels hebben wij samen met NABU (Naturschutzbund Deutschland e.V.) geselecteerd.
