Natuurlijk zijn PAM Chocolate Chips veganistische en glutenvrije biologische chocoladestukjes. Ze zijn bijzonder geschikt voor gezond bakken. Met maar liefst 70% cacao smaken ze echt chocoladeachtig. Gezoet met kokosbloesemsuiker verfijnen ze op natuurlij Lees meer.
Natuurlijk zijn PAM Chocolate Chips veganistische en glutenvrije biologische chocoladestukjes. Ze zijn bijzonder geschikt voor gezond bakken. Met maar liefst 70% cacao smaken ze echt chocoladeachtig. Gezoet met kokosbloesemsuiker verfijnen ze op natuurlijke wijze muffins, cakes en taartjes.De plasticvrije verpakking beschermt niet alleen de chocoladestukjes maar ook de natuur.
Ingrediënten
Exacte productaanduiding: Biologische chocoladestukjes met kokosbloesemsuiker. Cacao: minimaal 70%. Ingrediënten: cacaomassa, kokosbloesemsuiker 24%, cacaoboter. Kan sporen van melk en soja bevatten. Alle ingrediënten zijn afkomstig uit gecontroleerde biologische teelt. Let op de informatie over allergenen.
Allergenen
Kan sporen van melk en melkderivaten bevatten Kan sporen van sojabonen en sojaderivaten bevatten
Bewaaradvies
Op een koele en droge plaats bewaren.
Gemiddelde voedingswaarden | per 100 g |
Energie | 582 kcal / 2.437 kJ |
Vetten | 46 g |
Verzadigde vetzuren | 29 g |
Koolhydraten | 27 g |
Suikers | 23 g |
Vezels | 15 g |
Eiwitten | 9,2 g |
Zout | 0,11 g |