Met de Profissimo braadpan is zacht garen zonder extra vet een fluitje van een cent. De braadbuis kan in de oven en in de magnetron tot 200°C worden gebruikt en kan individueel op de gewenste maat worden gesneden. De oven blijft schoon. Lees meer.
Met de Profissimo braadpan is zacht garen zonder extra vet een fluitje van een cent. De braadbuis kan in de oven en in de magnetron tot 200°C worden gebruikt en kan individueel op de gewenste maat worden gesneden. De oven blijft schoon.
Gebruiksaanwijzing
Snijd de braadbuis ca. 20 cm langer dan het voedsel. Sluit een zijde van de braadzak met de afsluitclip 5cm tot 10cm van de rand. Vul de braadbuis met het voedsel, de kruiden en een eetlepel vloeistof en sluit het andere uiteinde af. Plaats de braadslee op een koude bakplaat en schuif deze in de oven op de onderste plank, zorg voor voldoende afstand tot de hete ovenwanden. De buis zwelt op tijdens het kookproces, houd daarom een afstand van ca. 25 cm aan tussen de bakplaat en het ovenplafond. Snijd aan het einde van de kooktijd voorzichtig de bovenkant van de zak open. Ideaal voor het aspergeseizoen: dankzij het behoedzame koken met heel weinig vloeistof blijft het aspergearoma bijzonder intens.
Waarschuwing
Gevaar! Plastic zakken zijn geen speelgoed en horen niet thuis in kinderhanden, verstikkingsgevaar!